Restaurant

La Taverna del Mar és una joia del Modernisme català catalogada com Bé Cultural de Interès Local. Nascuda al 1936 de la mà de Josep Ensesa Gubert, creador de S’Agaró i del Hostal de La Gavina, ha destacat sempre per la seva bellesa, ubicació i per la seva proposta marinera. Al 2014 la família Ensesa va renovar completament el restaurant i de la mà de l’Hostal de La Gavina i Romain Fornell, el seu assessor gastronòmic, va posar en marxa una nova proposta gastronòmica amb l’objectiu d’oferir un producte de qualitat i una experiència única a la Costa Brava.

El restaurant ofereix una carta 100% mediterrània amb els millors peixos salvatges, el marisc de les nostres costes i una àmplia selecció d´arrossos. Acompanya un celler amb una gran selecció de vins i escumosos.

Durant els mesos d’estiu, de juny a setembre, La Taverna del Mar incorpora nous serveis com els esmorzars i aperitius de la Terrassa Front De Mar a partir de les 10 del matí, el servei de càtering a les embarcacions de la badia, les casetes centenàries dels Banys de S’Agaró i les terrasses Chill-out i Club Taverna per gaudir de les millors copes a les nits d’estiu.

A tots vostès que ja ens coneixen, gràcies per la seva continua fidelitat i a tots aquells que encara no han tingut l’oportunitat de visitar-nos, els animem a fer-ho aviat per gaudir de La Taverna del Mar. Els esperem aquí a la platja de Sant Pol de S’Agaró!

L’Equip de La Taverna del Mar