Dry Martini by Javier de Las Muelas

L’Hostal de La Gavina ha incorporat a Javier de las Muelas, propietari del grup Dry Martini, com a director de cocteleria i beguda de tots els espais de restauració de l’Hostal de La Gavina i La Taverna del Mar.

Javier de las Muelas és un referent mundial dintre del mon del còctel. És propietari i gestor de cocteleries a Barcelona, Madrid, Sant Sebastià, Singapur, Hangzhou, Sorrento, Sant Luis Potosí entre d’altres. La seva filosofia es crear experiències úniques cuidant les sensacions mitjançant productes genuïns dintre del mon de la gastronomia. La seva aposta per barrejar tradició, classe i elegància, amb innovació i creativitat intel·ligent, és el segell que el caracteritza.

Javier de las Muelas i el seu equip han preparat aquesta temporada una carta d’especialitats amb recreacions dels clàssics de la cocteleria internacional, els seus coneguts “signature cocktails” – combinats amb receptes d’autor-, els fresh fruit, martinis, mojitos, pitchers, champagne cocktails i propostes sense alcohol com la dedicada a La Gavina que porta el seu nom.

Conjuntament amb el nostre director gastronòmic, Romain Fornell, treballaran junts per oferir al client una experiència completa durant la seva estada a La Gavina.

Veure la carta de Còctels

Bar Terrassa

Com cada any obrirem la terrassa per principal de La Taverna del Mar per dinar o sopar sempre que el temps ens ho permeti.

A partir del 1 de juny obrirem la terrassa a tocar de mar a partir de les 10 h fins a les 20 h.  L’oferta informal però de qualitat anirà des de entrepans per esmorzar a gustosos aperitius com calamars, musclos, anxoves, pernil o croquetes fina a tapes més elaborades com els tàrtars de salmó, tomàquet inclús de la nostra ja famosa paella del Senyoret.  Àmplia carta de begudes amb els millors aperitius i còctels.