Bar Terrassa

La Taverna del Mar reobre les seves portes aquesta temporada 2018 i ho fa amb molta il·lusió i amb un equip renovat. La cuina estarà en mans del xef Lluís Planas arribat des de Palamós amb una àmplia experiència en restaurants de la Costa Brava i gran coneixedor del peix mediterrani. A la sala el seu responsable, Cyril Alberny dirigirà un equip renovat i amb moltes ganes de satisfer al client amb alegria, humilitat i servei eficient.

Per aquesta temporada hem preparat moltes novetats en la nostra oferta perquè vostè pugui gaudir com mai. No obstant això seguirem donant el protagonisme, com no podia ser d'altra manera a La Taverna del Mar, al peix salvatge fresc, als arrossos i al marisc de les nostres costes. Tindrem també disponible un menú degustació per poder provar una mica de tot. Entre setmana seguirem amb el nostre ja famós menú diari creatiu i de qualitat, que anirem canviant cada setmana.

A partir de juny el nostre Bar Terrassa disposarà de menú per picar en el qual es podrà prendre des d'un esmorzar al matí, un aperitiu al migdia, unes tapes a mitja tarda després del bany i finalment també oferirem un carta de còctels i copes per poder gaudir de la nit al costat del mar.

Als nostres clients seguir donant-los les gràcies per la seva fidelitat i als que encara no ens coneixen els animem a que vinguin i gaudeixin de tot el que La Taverna del Mar els pot oferir. Els esperem a tots aquí a la Badia de Sant Pol de S'Agaró.

L'Equip de La Taverna del Mar
17220 s'Agaró, Girona, España      Tel. +34 972 821 669      Email. restaurant@latavernadelmar.cat      RESERVES
Instagram